Unikke spejle til hjemmet

Har du prøvet at hænge et spejl op i et lille rum, måske entreen, badeværelset eller et værelse? Det skaber en helt ny dimension. Spejle er et ”must-have” i sin boligindretning da spejle på væggen kan give et flot og eksklusiv udtryk og skabe oplevelsen af, at rummet virker større, hvis du bruger dem på de rigtige vægge.

Derfor kan spejle give ny oplevelse af rummet ud over at være en dekoration af hjemmet/eller i din virksomhed. Dette behøver ikke være kedeligt – hos Bo Unikt kan du vælge, om du vil have et rundt spejl, ovalt, firkantet eller rektangulært. 

Alle vores spejlmøbler facetslebet, derfor vil der forekomme små forskelligheder. Bo Unikt går op i, at vores produkter er unikke og skiller sig ud i mængden – derfor masse producerer vi ikke.

Bo Unikt prøver at skabe et stødt flow af unikke varer, fra produktion til showroom til jeres hjem/virksomhed. Alle vores møbler har deres egen form og følelse, hvor næsten intet er ens. Noget der kan vises frem, pusles om og som gør ens hjem/virksomhed lyst, eksklusivt og kreativt.

Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 30394040 eller på mail kontakt@bounikt.dk
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.