DESIGN DIT EGET møbel
Hos Bo Unikt kan du skræddersy dit eget møbel, hvad end det er til spisestuen, køkkenet, stuen, gangen, soveværelset eller noget helt andet. Mulighederne er nærmest uendelige. Overvej placeringen af møblet i rummet. Tænk over dimensionerne og om der nogle begrænsninger, vi skal tages højde for.

KUNDEBILLEDER

MATERIALER

 Vi har et bredt udvalg af materialer og behandlinger. Vores primære materialer er bl.a.  valnød,  ask, oliventræ og kastanjetræ. Efter valget af træsorten – vælges epoxyfarven, formen på dit epoxymøbel.

kontakt

Du kan kontakte os pr. tlf. +4530394040 eller e-mail. Ud fra valg af møbeltype, materiale og mål, kan vi hurtigt udregne en pris til dig. Du kan også besøge vores showroom i Søborg – København. Vi kan tage en snak om de forskellige muligheder. 

handshake

et tæt samarbejde med kunden

Bo Unikt vil holde dig løbende opdateret  igennem produktionsprocessen.
Vi kontakter dig pr. mail med billeder og videoer for netop sikre os, at dine ønsker opnås, og du ved hvor langt vi er i processen.

LEVERING

Når vi nærmer os afslutningen af de sidste detaljer vedr. dit møbel, kontakter vi dig, og aftaler en dag, hvor møblet kan afhentes eller leveres. Vi leverer med vores egne fragtmænd, så møblet kommer frem til dig i god behold.

Vores generelle leveringstid ligger mellem 10-14 uger afhængig af produktet.

 

Eksempler af vores produktion

Hos Bo Unikt har du ikke kun mulighed for at designe dit eget helt unikke og rustikke epoxyplankebord eller møbel, men også mulighed for at se vores færdiglavede epoxyplankeborde som er klar til salg

Her er et lille udsnit af vores store udvalg.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.