RIVERTABLES - PLANKEBORDE

Leder du efter et unikt rivertable epoxyplankebord, så er du kommet til det helt rette sted.
Fordi når du vælger et plankebord fra Bo Unikt, får du et noget helt særligt! Et bord er et samlingspunkt i hjemmet. Det er her, vi mødes til mad og en snak om dagen, der er gået. Derfor er vigtigt at vælge et bord, der skaber varme, hygge og et behageligt miljø, hvor der er plads til en masse gode samtaler.

 

Vi har på vores webshop et stort udvalg af færdige borde til salg her på siden. Vores borde er lavet i valnød, ask, fyr og oliventræ.
Du får et bord, der bliver centrum i hjemmet eller i din virksomhed, der samler dem du holder kær.

Viser alle 6 resultater

DESIGN DIT EGET UNIKKE RIVERTABLE - PLANKEBORD

Hos Bo Unikt er det muligt at få plankeborde i alle størrelser, former og farver. Så det matcher lige præcis din bolig eller virksomhed. Find dit drømmeplankebord eller design dit eget unikke rivertable – plankebord allerede i dag og så går vi i gang med det så hurtigt som muligt. Hvis du har spørgsmål til vores borde, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. nr. 30394040 eller kontakt@bounikt.dk Du er også altid meget velkommen til at komme forbi vores showroom i Søborg/ København, så vi kan tage en snak om dine ønsker til et rivertable – plankebord.

    Scroll to Top

    Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.