Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Bo Unikt

Generelle oplysninger

Bo Unikt
Søborg hovedgade 42, 2860 Søborg
2860 Søborg
CVR nr.: 39945266
Telefon: 30394040
Email: kontakt@bounikt.dk

Priser

Da vi hos Bo Unikt handler med unikke varer, må der forventes prisforskelle alt afhængig af materiale og produktionsomkostninger. Endvidere forbeholder vi os retten til, at ændre i priserne uden forudgående samtykke. 

Vores unikke tilgang til møbelsalg omfatter at en specifik vare kan være udsolgt, vi bestræber os at opdatere webshoppen så regelmæssigt som muligt.

Betaling

Hos Bo Unikt tilbyder vi flere mulige betalingsmetoder. Bestilles der over nettet er den anbefalede betalingsform betalingskort. Beløbet vil blive trukket fra din konto indenfor 7 dage, hvorefter du vil blive kontaktet med leveringstidspunkt (1-8 uger). Vi accepterer følgende korttyper: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Viabill.  og online betaling med kort. Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kort oplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid tilbageføre det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Der kan betales med betalingskort, kontant og mobilepay i vores showroom.

Levering

Hos Bo Unikt bestræber vi os på, at levere dine varer hurtigst muligt. Vi afsætter en dag ugentligt udelukkende til levering. Da vi er et firma som selv står for leveringen.

Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forventes længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på webshoppen.

Plankeborde/Epoxyborde og møbler af større kaliber, leverer vi selv inden for 2-6 uger. “Design selv”-borde leveres inden for 8-12 uger. Såfremt man ikke er hjemme, 

aftales der pr skrift – hvordan levering skal udføreres. (Hvis kunden ønsker, at Bo Unikt skal sætte varen udenfor, overgår alt ansvaret til køberen)


Køberen vil blive kontaktet imellem 1-5 hverdage før mht. leveringsdato. 

Vi leverer varen til kantsten. Bemærk når du bestiller plankeborde hos Bo Unikt, skal bordet i nogle tilfælde stå og tørre i 2-6 uger for, at behandlingen/farven kan nå at hærde ned i træet. Pas derfor på tøj m.m. inden, da det er på egen ansvar indenfor tørretiden (6 uger).  Vi tilbyder levering for 399 kr, ellers kan møblet afhentes i vores showroom efter aftale.

Vi benytter bl.a. fyrretræ, som ikke er ovntørret. Derfor skal kunden være opmærksom på at bordet kan slå sig i alle retninger. 

Vi tilbyder udover dette borde i materialet: Oliventræ, Kastanje og Valnød. Disse træsorter er ovntørret i en vis procent 12-18%. Behandling og vedligeholdelse af den specifikke træsort tilbyder vi råd og vejledning i. Bordene kan ligeledes variere med nogle cm. i bredde og længde, da alle vores borde naturligvis er håndlavet og kræver hver i sær en individuel arbejdsfremgang/produktion.

Fortryder man sit køb eller størrelsen på bordet, som er speciel produceret refunderes depositummet ikke pga. tabt materielle og produktion.  


Returnering og fortrydelsesret: Vi fraskriver os fortrydelsesret, hvis man har lavet ændringer på sin bordplade, såsom givet det olie, skiftet ben eller lignende.

Når du handler hos Bo Unikt har du 14 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derpå returnere varen til os i samme stand som du har modtaget varen. Vi tilbyder ikke fortrydelsesret på vores “design selv”-borde eller vores spejlmøbler – spejlmøblerne kontrolleres både af sælgeren og køberen ved modtagelsen af varen, da disse varer er skrøbelig genstandsvare.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på. Med andre ord – Varen kan prøves på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur. Dette afhængig af varens handelsmæssige værdi. Vi anser brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare eller reklamation vil udgiften til returneringen tilfalde dig.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returvarer sendes til:

Bo Unikt
Søborg hovedgade 42, 2860 Søborg
CVR nr.: 39945266
Telefon: 30394040
Email: kontakt@bounikt.dk

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation som vores support gennemgår med en behandlingstiden på 7 hverdage. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.  Der skal reklamere indenfor 14 dage efter modtagelse af varen. 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til:
Bo Unikt
Søborg hovedgade 42, 2860 Søborg
2860 Søborg
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg. nr. og konto nr samt ordre nr. eller faktura nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop eller i vores fysisk butik.
Perioden regnes fra den dag;
– Hvor du modtager ordren.
– Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i én ordre, men leveres enkeltvis eller af flere omgange.
– Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
– Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Hvad angår returneringsomkostninger, så dækker du som kunde selv. 


Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@bounikt.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du sende en mail, sende varen til:

Bo Unikt
Søborg hovedgade 42, 2860 Søborg
2860 Søborg

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom på e-mail: kontakt@bounikt.dk.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:
– Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
– Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
– Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
– Varer, hvor plomberingen er brudt.
– Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
– Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
– Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
– Aftaler indgået på boligmesser.
– Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

Returnering

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt  ind. Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen. 
Du hæfter for varens værdi under hele returnering. Dette er gældende fra du  har indleveret varen til retur og til, at BoUnikt har modtaget varen i upåklagelig stand.

Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Varens stand ved returnering

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet – af returneringen. For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig dog udtagelse af leveringsomkostninger samt undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder, uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@bounikt.dk

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.