Handelsbetingelser

Handelsbetingelser hos Bo Unikt

Generelle oplysninger

Bo Unikt
Søborg hovedgade 40, 2860 Søborg
2860 Søborg
CVR nr.: 39945266
Telefon: 30394040
Email: kontakt@bounikt.dk

Priser
Hos Bo Unikt handler med unikke varer, der kan forekomme prisforskel alt afhængig af materiale og produktionsomkostninger.
Endvidere forbeholder vi os retten til, at ændre i priserne uden forudgående samtykke.

Vores unikke tilgang til møbelsalg omfatter, at en specifik vare kan være udsolgt.
Vi bestræber os på at opdatere webshoppen så regelmæssigt som muligt.

Betaling

Hos Bo Unikt tilbyder vi flere mulige betalingsmetoder. Bestilles der over nettet er den anbefalede betalingsform betalingskort.
Beløbet vil blive trukket fra din konto indenfor 7 dage, herefter vil kunden blive kontaktet med leveringstidspunkt (1-8 uger).
Vi accepterer følgende korttyper: Visa/Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Viabill.  og online betaling med kort.
Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kort oplysninger ikke kan læses af udenforstående.
Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.
Vi kan til enhver tid tilbageføre det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

Der kan betales med betalingskort, kontant og mobilepay i vores forretning.

Levering
Hos Bo Unikt bestræber vi os på, at levere dine varer hurtigst muligt. Vi afsætter en dag ugentligt udelukkende til levering. Da vi er et firma som selv står for leveringen.

Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forventes længere leveringstid.
Dette vil blive oplyst på webshoppen.

Plankeborde/Epoxyborde og møbler af større kaliber, leverer vi selv inden for 2-6 uger. “Design selv”- borde leveres efter 8-12 uger. Såfremt man ikke er hjemme, aftales der pr skrift – hvordan levering skal udføreres. (Hvis kunden ønsker, at Bo Unikt skal sætte varen udenfor, overgår alt ansvaret til køberen)

Køberen vil blive kontaktet imellem 1-5 hverdage før mht. leveringsdato. Vi leverer varen til kantsten. Vi tilbyder levering for 399 kr. Ved levering og opbæring af tungemøbler fx plankeborde er prisen 1000 kr.
Ønsker kunden selv, at afhente møblet gøres dette inden for vores åbningstid efter aftale.

Levering af spejlmøbler fra BoUnikt, anses for sket når kunden har fået varen udleveret samt kvitteret for modtagelsen og efterfølgende overgår alt ansvaret til kunden. Det er derfor kundens egen ansvar at tjekke varen med det samme, for fragtfejl. Spejlmøbler tages ikke retur


Produktion af spejlmøbler:
Alle vores spejlmøbler er facetslebne. Vores dygtige snedker arbejder her med fine detaljer og et stort stykke præcisions arbejde og håndværk. Spejlelementerne er frihåndsskåret og monteret på mdf plader.
Da spejlelementerne er håndlavede, kan der forekomme variationer på alle delene. Der er aldrig to spejlelementer der vil være ens. Der vil være ujævnheder og forskelligheder. Hos Bo Unikt går vi meget op i at disse skønhedspletter er mikroskopiske, så det ikke er noget man bemærker med det blotte øje.
De små ujævnheder kan ses i samlingerne, kanterne og bag på produkterne. Disse små elementer kan ikke undgås. Ingen af vores spejlmøbler er 100 procent ens.
Vi vejleder og rådgiver angående håndtering og vedligeholdelse af spejlmøblet når du handler, så tøv ikke med at spørge.


Produktion af træmøbler og epoxy:

Vi benytter bl.a. fyrretræ, som ikke er ovntørret til vores vinhylder. Derfor skal kunden være opmærksom på, at der kan opstå revner eller slå sig, da træ er et natur materiale.

Vi tilbyder borde i træsorten: oliventræ, kastanjetræ og valnøddetræ. Disse træsorter er ovntørret i en vis procent 12-18%. Ved behandling og vedligeholdelse af den specifikke træsort, rådgiver og vejleder vi kunden. Bordene kan ligeledes variere med nogle cm. i bredde og længde, da alle vores borde naturligvis er håndlavet og kræver hver i sær en individuel arbejdsfremgang/produktion.


Produkter i organisk materiale, som eksempelvis epoxyplankeborde, kan blive påvirket af dets omgivelser da det er naturmateriale. Naturprodukter kan eksempel blive påvirket af luftfugtighed og skiftende temperatur, hvis produktet ikke opbevares ved stuetemperatur og tørt.

Reklamationsretten gælder derfor ikke ved påvirkning eller skader forsaget forkert opbevaring. Selvom alle vores epoxyplankeborde er oliebehandlet inden levering, kan vi ikke garantere at mindre revnedannelser eller vrider sig, vil opstå med tiden da dette er en naturlig proces og derfor ikke er reklamationsberettiget.


Placering af epoxymøblet i hjemmet:
Epoxyplankeborde og epoxymøbler er sammensat med træ.
Træ er et naturmateriale, og derfor arbejder det hele tiden. Træet kan blive ekstra påvirket af luftfugtigheden i rummet, og møblet bør holdes væk fra direkte sol, radiatorer, pejs mm. pga. dette kan farven i epoxyen begynde at falme eller ændre farve. Dette er kundens egen ansvar! 
Disse faktorer kan have negativ virkning på træet, så det revner eller vrider sig.


Firmapolitik omkring udarbejdelse af epoxymøbler:

Produktion af epoxymøbler:

Epoxymøbler bliver produceret på vores værksted. Alle Bo Unikt´s møbler er håndlavede og lavet på kundebestilling, efter kundens præferencer og ønsker. (Størrelse/mål, tykkelse på bordplade eller møblet, former og faconer, farver og nuancer, mønster). Vores epoxy plankeborde i forretningen er designet af indehaveren selv og vores dygtige møbelsnedker.

Ingen epoxymøbler er ens. Alle vores træplanker er forskellige, grundet træets struktur, åretegninger, størrelse, og har alle hver især deres eget personlige præg samt nuancer.

Hvis kunden ønsker egne private objekter isat epoxymøblet (Fx smykker og andre nips ting), er det på kundens eget ansvar hvis objektet afgiver eller ændre form samt farve under produktionen.
Der kan forekomme en kemisk reaktionen når epoxyen hærder. Objekter der tager skade eller går tabt under produktionen, er på kundens eget ansvar og vil ikke kunne blive erstattet af Bo Unikt eller værkstedet.

Vigtig information omkring processen ved udarbejdelse af epoxymøbler:

Der skal tages forbehold for, at der under produktionen kan forekomme:

Små bobler i epoxyen som træet kan afgive pga, da træet er et naturmateriale.
Træet kan afgive egen farve, og epoxyen former sig efter den kemiske reaktion, der kan forekomme farve ændringer i valgte farve pigmentering eller lag. Yderligere kan der opstå skævheder i strukturen. Disse faktorer kan påvirkes af værkstedet indeklima.

Under kontrolproceduren, tjekker værkstedsmedarbejderne nøje for, at der ikke er kommet savsmuld, fremmede partikler – såsom små insekter, træ bark, mikroskopisk støv. Kunden skal være opmærksom på: ovenstående kan forekomme, men vi bestræber os ihærdigt og gør os umage for at det ikke sker.


Praktisk information:

  • Epoxyen er hård (hårdere end træet), men som alt andet kan det blive ridset. Overfladiske ridser forsvinder ved behandling med polering, og dybe ridser kan man slibe væk. (Denne ydelse udføres imod betaling af Bo Unikt) – kontakt support for yderligere info. kontak@bounikt.dk 
  • Epoxyen er ikke egnet til at kunne stille varme ting på – så der skal altid bruges bordskåner el.lign.
  • Bemærk når du bestiller plankeborde/træstole hos Bo Unikt, skal bordet/træstole i nogle tilfælde stå og tørre i 2-6 uger for, at oliebehandlingens farve kan nå at hærde ned i træet.
    Pas derfor på tøj, da det er på egen ansvar indenfor tørretiden (2-6 uger).

Produktionstiden er 10-18 uger efter valg af planker, dog kan der ske ændringer, hvis der er forsinkelser på den internationale transportplanlægning, tolden eller trafikulykke.
Hvis godset bliver skadet eller bliver væk under transporten vil der forekomme en skadeanmeldelse til transportfirmaet og Bo Unikt har en sagsbehandlingstid på 4-6 uger. Kunden vil herefter blive informeret omkring en ny produktion af møblet. Vores værksted er lokaliseret i udlandet, og der skal derfor tages forbehold for, naturkatastrofer, manglende materiale til produktionen, epidemi og covid-19. Kunden vil blive informeret hvis overstående opstår.
Levering aftales med kunden når produktet er færdigt og befinder sig i vores forretning.


Fortrydelse/reklamation og depositum:
Kundebestilling:

Ved kundebestilling og speciel designet møbler betales halvdelen af beløbet som et depositum.
Det betalte depositum kan ikke refunderes når ordren først er gennemført og noteret på vores værksted. Depositummet frafalder hvis kunden ikke afhenter sin vare inden for en måned. Vores support vil her inden have informeret kunden om rettidig afhentning. Det er muligt med senere afhentning, men dette skal først aftales grundet opbevaring og lager. Denne aftale skal fremgå på kundens faktura.
Når først ordren er afgivet er købsaftalende er bindende og fortrydelsesretten er ikke længere gældende da produktionen bliver igangsat på vores værksted. Kunden kan ikke foretage nye tiltag eller ændringer ved igangsat møbelproduktion eller annullere købet. Depositummet dækker over igangsat og igangværende produktion og dækker tabt arbejdskraft, samt materialer, hvis kunden ikke betaler restbeløb samt ikke afhenter sin vare rettidigt.

Reklamationsretten er kun gældende på bordben/stel.

Følgende varetyper er ikke dækket af reklamationsretten:
– Special designet møbler og spejlmøbler.
Det er udelukkende kundens eget ansvar at vedligeholde sit nye møbel.

Ved bestilling på webshoppen:
Når du handler hos Bo Unikt har du 14 dages fortrydelsesret på følgende vare købt på webshoppen eller i butikken..
– Vinhylder
– Serveringsbræt uden epoxy (Gælder ikke for serveringsbrætte med epoxy)
– Træ skåle/og fade
– Bordskåner
– Bordben i stål.

Kunden skal sende ordren retur 14 dage efter købet, hvis fortrydelsesretten skal være gældende.
Du skal sende os en mail på: kontakt@bounikt.dk med dit ordrenummer og meddele os, at du fortrudt købet. Bo Unikt har en behandlingstid på 7-14 hverdage. Vi tilbyder ikke fortrydelsesret på vores håndlavede epoxy møbler eller vores spejlmøbler købt på vores webshop eller i forretningen. Ved modtagelse af dit nye spejl møbel og epoxy møbel kontroller vores sælger/fragtmand og køberen varen sammen.
Det betyder at varen bliver tilset inden modtagelsen. Herefter kvitterer køberen for produktet og hermed overgår ansvaret alene til køberen selv. Returretten på spejl møbler bortfalder efter modtagelsen af varen.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig og rettidigt meddelelse om dette.
Der skal sendes en skriftlig mail til: kontakt@bounikt.dk en uge før den aftalte levering. Hvis ovenstående ikke er opfyldt, bortfalder fortrydelsesretten og det indestående beløb udbetales ikke retur.

Hvis fristen for fortrydelse udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

Når kunden har modtaget varen og ønsker at returnere, skal varen pakkes og sendes forsvarligt i samme stand som ved modtagelsen.
Kunden skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnering er du som kunde ene ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Der skal vedlægges en kopi af ordrebekræftelsen. Kunden hæfter for varens værdi under hele returnering og indtil Bo Unikt har modtaget varen i upåklagelig stand og indenfor tidsfristen.


OBS: Gavekort kan IKKE byttes til et kontantbeløb.

Gavekortet har en gyldighed på 1 år efter at det er udstedt. 


Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Returvarer sendes til:

Bo Unikt
Søborg hovedgade 40, 2860 Søborg
CVR nr.: 39945266
Telefon: 30394040
E-mail: kontakt@bounikt.dk

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation som vores support gennemgår med en behandlingstid på 7-14 hverdage. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.
Der skal reklameres indenfor 14 dage efter modtagelsen af varen.

Ved alt form for reklamation, returnering, og fortrydelsesret kontaktes Bo Unikt pr mail:

Kontakt@bounikt.dk

Bo Unikt
Søborg hovedgade 40, 2860 Søborg
2860 Søborg

Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er efter aftale med vores support skal ske en refusion, bedes du medsende bank oplysninger i form af reg. nr. og konto nr samt ordre nr. eller faktura nr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail, da det er ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Tilbagebetaling

Ved fortrydelse af dit køb vil tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.
Der gives ikke penge retur kontant.
I tilfælde af en værdiforringelse af produktet, nægtes varen retur eller ombyttet.
Leveringsomkostninger og opbærings omkostningerne som følge af dit valg ved køb af varen gives ikke retur. Det anslås som tabt arbejdsfortjeneste.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur i hænde.
Du er ene ansvarlig for pakkens returgang når du vælger fragtselskab.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: kontakt@bounikt.dk0


Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.