Persondatapolitik

Vi ved Bo Unikt ved, at det er vigtigt for dig, at du kan føle dig tryg ved, hvordan vi behandler og opbevarer dine personlige oplysninger. Derfor har vi lavet dette afsnit, hvor du kan skabe dig et indblik i, hvilke data vi opbevarer, hvordan vi behandler dem, og hvad dine rettigheder er.

  1. Generelt
  2. Persondata
  3. Cookies
  4. Hjemmesidestatistikker
  5. Sikkerhed
  6. Dine rettigheder
  7. Sletning af persondata
  8. Ændringer i persondatapolitikken
  9. Kontaktoplysninger

Generelt

På denne side finder du en beskrivelse af, hvordan vi indsamler og behandler din personlige oplysninger.

Bo Unikt’s persondatapolitik gælder for de oplysninger, som du selv deler via www.bounikt.dk (også kaldet hjemmesiden) og de oplysninger som vi indsamler, når du anvender hjemmesiden.

Bo Unikt er dataansvarlig for dine oplysninger. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores kontaktoplysninger finder du på forsiden – nederest til venstre side på webshoppen.

Persondata

Når du laver en ordre på www.bounikt.dk, accepterer du, at vi opbevarer og anvender dine oplysninger i virksomheden, så vi kan imødekomme vores forpligtelse overfor dig.

Når du besøger www.bounikt.dk, indsamles der oplysninger om, hvilken IP-adresse du benytter, den anvendte browsertype, styresystemet og informationer om hvilken slags enhed du anvender.

Formålet med dette er at optimere din oplevelse som bruger og besøgende på www.bounikt.dk. Oplysningerne bliver desuden brugt til at kunne målrette vores markedsføring på Google, Facebook og Instagram, så relevante annoncer når ud til dig.

De persondata du deler med os er:
Dit navn
Din adresse
Din e-mailadresse
Dit telefonnummer
Dine betalingsoplysninger
Dine ordreoplysninger

Derudover registrerer vi, hvilke produkter du har vist interesse for, om du tidligere har returneret varer og dine købstidspunkter. Formålet med dette er, at vi skal kunne levere de varer eller ydelser, som du har købt og betalt for på www.bounikt.dk, og dermed overholde vores del af handelsaftalen. Dertil tjener det formålet, at vi kan leve op til gældende lovgivning om regnskab og bogholderi. For at forhindre svindel registrerer vi din IP-adresse.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi følgende oplysninger om dig:
Dit navn
Din e-mailadresse
Hvordan du tilmeldte dig
IP-adresse
Åbningsrate af nyhedsbrevet

Formålet med dette er, at vi kan levere relevante nyhedsbreve med bl.a. nyheder, tilbud og guides til styling. Tilmelding til vores nyhedsbrev er frivilligt og kan til en hver tid frameldes igen nederst i alle udsendte nyhedsbreve.

Cookies

Når du anvender www.bounikt.dk, godkender du muligheden for, at hjemmesiden benytter cookies. Vi bruger cookies til at optimere brugeroplevelsen. Cookies er en lille informationsfil, der bliver sendt til din enhed (computer, tablet, mobil mm.), når du besøger hjemmesiden, og som kan genkende din enhed fra gang til gang.
Denne type fil har flere forskellige formål, som at huske dine præferencer, valgte produkter og overordnet give dig en forbedret brugeroplevelse og navigation på hjemmesiden.
Cookies er ikke et program og indeholder ikke virus.

Du kan selv ændre indstillingerne for din browser i forhold til cookies. Dette gøres oftest i browserens hjælpesektion, hvor der gives information om, hvordan cookie-indstillingerne håndteres.

Hjemmesidestatistikker

Vi vil muligvis anvende anonyme statistikker over antal besøgende på hjemmesiden og/eller antallet af gennemførte køb. Vi anvender Google Analytics til at indsamle disse data. Dette giver os statistikker over de besøg, der bliver foretaget på hjemmesiden. Det indebærer bl.a. information om varigheden af hvert sidebesøg, navigationen på hjemmesiden og anden generel information om, hvordan hjemmesiden er anvendt.

Sikkerhed

Bo Unikt er optaget af at beskytte dig og dine oplysninger. Digitale sikkerhedssystemer sørger derfor for, at overførslen og bearbejdningen af dine data er krypteret. Derudover er der taget teknologiske forbehold, som beskytter hjemmesiden mod skader, ødelæggelse og uautoriseret adgang.

Al den information du deler med os er modtaget gennem en sikker SSL forbindelse (Secure Sockets Layer), som er et sikkert system i forhold til at behandle online bestillinger. SSL er en protokol som krypterer dine informationer til kode, så dine data er sikkert opbevaret, når de bliver overført. Kun Nets og din bank har adgang til dine betalingsinformationer.

BOUNIKT stiller den garanti, at den information du deler, ikke vil blive videregivet til uautoriserede tredje parter.

Dine rettigheder

Hos BOUNIKT ønsker vi åbenhed i forhold til vores persondatapolitik og dine rettigheder. Derfor har vi nedenfor beskrevet dine rettigheder i forhold til vores håndtering af dine persondata.

Du har ret til indsigt
Du har altid ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi har om dig, hvor de stammer fra, og hvorfor vi opbevarer dem.

Retten til berigtigelse
Hvis du opdager, at vi har ukorrekte oplysninger, har du selvfølgelig ret til at kontakte os og få disse oplysninger rettet. Det kan bl.a. være i forbindelse med, du har fået en ny mailadresse.

Retten til sletning af dine persondata
Der kan være tilfælde, hvor du har ret og lov til at få slettet de personoplysninger, vi har om dig. Enten helt eller delvist. Det kan være i tilfælde af, at vi ikke længere har retsgrundlag for at opbevare dine oplysninger. Det er dog ikke altid, at vi er forpligtet til at slette dine oplysninger. Det gælder i forhold til retslige forpligtelser og regnskab.

Retten til at begrænse behandlingen til opbevaring
I enkelte tilfælde kan du bede os om at begrænse behandlingen af dine data, så den kun består af opbevaring. Dette gælder, hvis du mener, at dine oplysninger ikke er korrekte.

Retten til dataportabilitet
Ved særlige tilfælde har du ret til at få udleveret dine data i maskinlæsbart format til en anden databehandler.

Retten til indsigelse
Du kan altid gøre indsigelse overfor brugen af dine personlige oplysninger til målrettet markedsføring.
Derudover har du selvfølgelig også altid ret til at gøre indsigelse mod vores behandling af dine personoplysninger.

Retten til at tilbagekalde samtykke
Du kan til en hver tid tilbagekalde et samtykke. For at tilbagekalde et sammentykke skal du kontakte os på:
kontakt@bounikt.dk

Retten til at klage
Ønsker du at klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, kan du gøre dette til Datatilsynet. Vi anbefaler dog, at du tager direkte kontakt til os i stedet, så vi kan hjælpe dig på bedste vis og forkorte processen.

Sletning af persondata

Oplysninger om dig og din brug af websitet slettes senest 12 måneder efter du har brugt/benyttet hjemmesiden.

De oplysninger vi har indsamlet i forbindelse med at du har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, slettes når du tilbagekalder dit samtykke, medmindre vi har et legitimt grundlag for at bevare dem.

Oplysninger, som vi indsamler i forbindelse med køb på www.bounikt.dk, vil som udgangspunkt blive slettet tre år efter udløbet af det kalenderår, hvor du har foretaget dit køb. Disse data kan dog blive opbevaret længere, hvis der er et legitimt grundlag for det. Regnskabsmateriale opbevares i fem år til udgangen af et regnskabsår for at opfylde bogføringslovens krav.

Ændringer i persondatapolitikken

Hvis vi laver ændringer i vores persondatapolitik, vil du blive informeret næste gang du besøger hjemmesiden.

Den eksisterende persondatapolitik er 1. udgave af BOUNIKT, dateret til den 22. juli 2019.

Kontaktoplysninger

Søborg hovedgade 42, st. tv
2860 Søborg
Danmark
+45 30394040
kontakt@bounikt.dk