Rivertable

Er du på udkig efter et flot rivertable? Vores rivertable er alle håndlavede i den fineste og bedste kvalitet 

– i forskellige størrelser og farver. 

Drømmer du om et unikt bord ?

Drømmer du om at få fremstillet et bord, der ikke er ligesom alle andre borde, og som både har et helt unikt og eksklusivt præg? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Bo Unikt kan vi bl.a. designe og fremstille et såkaldt epoxy-plankebord, der også er kendt under navnet Rivertable.

Et plankebord med epoxy er et helt unikt og eksklusivt bord, der på kort tid er blevet meget moderne i udlandet, og som også er begyndt at tage plads i de danske hjem. Så ønsker du noget helt specielt til din boligindretning og bliver hjemmets centrum – så læs videre.

Et rivertable er med andre ord et high end-produkt, der henvender sig til den kræsne og kvalitetsbevidste kunde, der ønsker et anderledes og unikt bord i spisestuen, sofaområdet eller et tredje sted i boligen.

Design dit eget rivertable.

Hos Bo Unikt tager vi imod speciel bestilling. Så kom forbi vores butik og se vores store udvalg. Lad os være behjælpelig med at realisere dine ønsker og mål. I vores butik kan du finde et hav af borde – og vi kan fremstille et som falder i din smag. Vi skræddersyer bordet til dine ønsker om træsort, oliering og valg af bordben samt farven i epoxyen. 

Bo Unikt vil gerne guide og vejlede dig til den bedste løsning ud fra dine kriterier, men i sidste ende er dig som afgøre det endelig resultat af bordets design.

Farver, former og kanter:

Et epoxy-træbord kan fås i rigtig mange forskellige designs, og vi fremstiller derfor altid vores borde efter specifikke bestillinger. Det kan fx være, at du foretrækker, at epoxybelægningen i bordet er tilfældigt placeret i træbordet, eller det kan være, at du har et ønske om, at belægningen med epoxy skal være i midten af planken.

Du kan desuden vælge mellem mange forskellige farver og nuancer, når det kommer til selve epoxybelægningen, så du kan få lige præcis det design, som du forestiller dig.

Rivertable med tillægsplader:

Vi laver også river tables med tillægsplader.

Tillægsplader er en nem og god måde at få plads til alle gæsterne, når spisebordet ikke er stort nok. Hvis du i det daglige ikke har behov for så meget bordplads, er dette en god og praktisk løsning. Med en aftagelig tillægsplade, kan du hurtigt forlænge bordpladen og skabe flere siddepladser.

Vi designer bordet, så årenes struktur vil følges ad. 

Hvad koster et rivertable?

Vores priser på et epoxy-plankebord / river table afhænger i særlig grad af dine specifikke ønsker til det endelige resultat, samt hvor stort bordet skal være. Er der fx tale om et lille sofabord eller et stort spisebord?

Uanset hvor stort eller hvor lille et bord du kunne tænke dig, så kan du dog være sikker på, at du altid får kvalitetshåndværk til prisen. Vi hører gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et tilbud på dit river table.

Praktisk information:

  • Epoxyen er hård (hårdere end træet), men som alt andet kan det blive ridset. Overfladiske ridser forsvinder ved genbehandling af olien, og dybe ridser kan man slibe væk.
  • Epoxyen er ikke egnet til at stille varme ting på – så der skal altid bruges bordskåner el. lign.

Skal vi lave et unikt rivertable - plankebord til dig?

Har du et sjovt projekt i tankerne, som du gerne vil have hjælp til eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tag kontakt til os.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.