Konceptet - 100% unikke håndlavede møbler

”Din helt egen eksklusive møbelforretning. Fordi dit hjem er unikt”

Koncept:

Idéen bag Bo Unikt er at skabe unikke, eksklusive, flotte og personlige møbler til hjemmet eller virksomheden.
Bo Unikt, koncept er at skabe et stødt flow af unikke varer, fra produktion til showroom til jeres hjem eller virksomhed. Alle vores møbler har deres egen form og unikke præg, hvor næsten intet er ens. Når vi designer et møbel tager vi udgangspunkt i de pågældende plankers former og struktur på den måde bevarer træets naturlige struktur og udseende.

Hvem har ikke drømt om at have et unikt og helt sin egen plankebord stående i stuen, køkkenet eller på kontoret? 
Vi har taget indretning til et nyt niveau, hvor du som kunde kan skræddersy dit nye spisebord, sofabord, skrivebord, konferencebord, tv-møbel osv. eller hvis du har en anden idé.
Derfor har du muligheden for at indrette din bolig eller virksomhed med specieldesignede kvalitetsmøbler med eget præg på design og materiale.

Ideen:

Idéen startede med et enkelt spejl – og siden hen er det gået stærkt for Bo Unikts passion at bringe det unikke og enkeltstående produkter inde for indretning.

Drømmen om at gøre en forskel indenfor interiør og møbelbranchen, er en stærk drivkraft i vores firma. Vi designer selv vores møbler eller i samråd med kundens ønsker. Dette er en proces, vi aldrig vil være foruden. Vores mission, er at producerer og leverer produkter der overstiger dine forventninger.

Vi designer og producerer møbler som skal inspirere folk til at tænke kreativ og nytænkende inde for indretning – i form af deres egen personlige stil med særklasse.

Vores kunder bliver altid præsenteret for nye, lækre varer. Vi har naturligvis også varer som er fast sortiment, og dermed vil være tilgængelige næsten altid. Men vi har også en række unikke varer, som sjældent kommer igen.

For os er det vigtigt, at alle kunder bliver set for hvem de er, så vores rådgivning og vejledning dermed bliver målrettet den enkelte kundes behov og ønsker.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.