Epoxysofabord med stil.

Søger du noget unikt og eksklusiv som ingen andre har – så er du kommet til det rette sted. Hos Bo Unikt speciel fremstiller vi alle vores epoxyborde efter dine ønsker.  

Vores epoxysofabord – har sit eget eksklusive look, og kan ikke genskabes igen dermed er dit unikke epoxysofabord et unikum. 

Så hvorfor ikke købe et bord som har et personligt sjæl. Vores møbler er håndlavede i det højeste kvalitet som du med garanti vil være stolt over at fremvise når du har gæster eller familie på besøg. 

Et flot epoxysofabord i en stilsikkert design, kan løfte indretningen og vil blive hjemmets centrum.

Design dit eget epoxysofabord

Hos Bo Unikt tager vi imod speciel bestilling. Så kom forbi vores butik og se vores store udvalg. Lad os være behjælpelig med at realisere dine ønsker og mål. I vores butik kan du finde et hav af borde – og vi kan fremstille et som falder i din smag. Vi skræddersyer bordet til dine ønsker om træsort, oliering og valg af bordben samt farven i epoxyen. 

Bo Unikt vil gerne guide og vejlede dig til den bedste løsning ud fra dine kriterier, men i sidste ende er dig som afgøre det endelig resultat af bordets design.

Du kan også evt. vælge et af vores epoxy borde fra vores store udvalg, som er på lager. 

Sofaborde

Et sofabord giver ekstra hygge i stuen. Hos Bo Unikt er der sofaborde til enhver smag og stil, og du kan derfor nemt finde et sofabord, som passer ind i din boligindretning.

DESIGN DIT SOFABORD I FORSKELLIGE FORMER

Runde

Med det runde sofabord, kan du let sammensætte to sofaborde i forskellige størrelser, for at give stuen et moderne udtryk. 

Et rundt sofabord passer ind i de fleste hjem, men du kan også vælge at anvende sofabordet som ekstra et bord i hjørnet til opbevaring.

Kvadratisk

 Med et kvadratisk sofabord, får du et bord med skarpe og lige kanter, der er med til at skabe et eksklusivt udtryk i stuen. 

Rektangulære

Er du på jagt efter et større sofabord, er et rektangulært sofabord perfekt. Med dette aflange sofabord kan hele familien let sidde omkring bordet, når der skal hygges i sofaen om aften.

Ovalt

Med den ovale form kan du sammensætte et unikt udtryk  i dit hjem. Du kan f.eks. vælge at kombinere de ovale borde med runde eller trekantede bord og på denne måde, får du skabt din helt egen facon, som giver dit hjem karakter.

Skal vi lave et unikt sofabord til dig?

Har du et sjovt projekt i tankerne, som du gerne vil have hjælp til eller har du spørgsmål til nogle af vores produkter, så tag kontakt til os.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.