Rivertable epoxyplankebord i massivt valnød

 

RIVERTABLE – SPISEBORD

Et rivertable spisebord er samlingspunktet for familie og venner. Det er her, man laver lektier, spiller spil, får de gode, lange snakke, spiser den daglige middag og meget mere.
Det er derfor vigtigt med et rivertable spisebord, at der både har plads til alle og kan holde til mange formål. Hos Bo Unikt har vi et stort udvalg af unikke rivertables i bæredygtige kvalitetstræ i topkvalitet. Hos Bo Unikt har vi mange forskellige rivertable spiseborde med et helt unikt og eksklusivt præg. Et rivertable spisebord er med andre ord et high end-produkt, der henvender sig til den kræsne og kvalitetsbevidste kunde, der ønsker et anderledes og unikt bord i spisestuen, sofaområdet eller et tredje sted i boligen.

Så du kan helt sikkert finde et, der passer til stilen i din stue eller dit køkken. Tag et kig på vores webshop (klik her), og find din favorit. Hvis du har brug for mere information om eksempelvis mål eller materialer, kan du blot klikke på bordet for en mere detaljeret beskrivelse.

Spisebordet er et vigtigt møbel – ikke bare fordi det er samlingspunktet for alle familiemiddagene og hyggeaftenerne med gode venner. Spisebordet er centrum for både hyggen og indretningen i dit hjem. Derfor er det også vigtigt at vælge det helt rigtige spisebord.

Hos BoUnikt kan du designe dit drømme bord ligesom du selv ønsker. Kontakt os allerede idag – og lad os være behjælpelig med skabe dit unikke epocymøbel.

EKSKLUSIVE SPISEBORDE

Her i webshoppen hos Bo Unikt finder du et bredt udvalg af epoxyplankeborde i mange forskellige materialer, størrelser, nuancer og former. Hvad enten du er til ovale, ellipse, firkantede og helt runde borde.

Med nogle af vores epoxyborde kan du sagtens samle hele din store familie til familiemiddage. Nogle af vores epoxyplankeborde er nemlig så store, at de kan rumme rigtig mange mennesker omkring sig. Det er muligt at få lavet tillægsplader til rivertables epoxyplankebordene når du selv designer dit bord.

Uanset størrelse, materiale og stil, så har vi med garanti et unikt epoxyplankebord, der passer ind i dit hjem.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.